Softwash opleiding

Softwash Systems stond aan de wieg van het meest uitgebreide trainingsprogramma voor reiniging, lagedrukoplossingen en veiligheid in de schoonmaakbranche. Om duurzaam en verantwoord met de reinigingsproducten om te gaan is een zeer uitgebreide opleiding noodzakelijk. Ondersteunende trainingen en aanvullende opleidingen zorgen ervoor dat een ieder die met het systeem werkt vakkundig opgeleid en uiteindelijk gecertificeerd is. Dit is te herkennen aan het logo Certified Applicator. Met name op het gebied van duurzaamheid en veiligheid zijn wij toonaangevend in de markt.

Ongeƫvenaarde ondersteuning van Softwash Systems

Een team van professionele medewerkers overlegt dagelijks met ons netwerk over hun projecten. Zij helpen klanten online en telefonisch, wonen (meerdaagse) trainingen bij, geven toespraken tijdens vakbeurzen en bijeenkomsten, testen nieuwe producten en lossen problemen op. Ons netwerk heeft altijd toegang tot de beste, praktijkgerichte telefonische en online ondersteuning.

CERTIFICERING AUTHORIZED PROFESSIONEL

Vanaf 1 maart hebben wij met succes de vervolgopleiding van SoftWash systems doorlopen. Wij mogen ons nu Authorized Professionel noemen. Een vervolgopleiding waar nog dieper op de materie en de wijze van het SoftWashen wordt ingegaan. Om een werkelijk professionele werkwijze te hanteren is het volgen van opleidingen een ware noodzaak. Elke Softwash systems medewerker die de opleiding heeft gevolgd weet waar hij of zij mee bezig is wat de werking is van de middelen en waar hij wat op moet toepassen om de klant een goed en veilig resultaat te waarborgen.