WAT IS SOFTWASH CLEANING?

WAT IS SOFTWASH CLEANING?

Wij krijgen vaak de vraag wat SoftWash Cleaning precies is en waarom SoftWash anders is in vergelijking met bijvoorbeeld hogedruk reiniging. Er zijn natuurlijk meerdere verschillen en redenen waarom wij met SoftWash zijn begonnen en daar hebben wij nog steeds geen spijt van, het is alleen maar leuker geworden. Daarom leggen we je graag uit wat SoftWash precies is en waarom wij hier mee werken.

 

De nieuwe definitie van exterieurreiniging

SoftWash is de nieuwe definitie van exterieurreiniging en dat is het niet zomaar. Vervuiling van een pand bestaat voor 99% uit onder andere algen, mos (groene aanslag) bacteriën, schimmels (zwarte vervuiling). Deze vervuiling wordt gestimuleerd door de buitenlucht en wil zich alleen maar uitbreiden. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de vervuiling bijdraagt aan de afbraak van een pand. Het is daarom erg belangrijk om het exterieur schoon te houden om zo schade aan het pand te voorkomen.

 

Direct resultaat

Doeltreffend resultaat dat direct zichtbaar is, dan zit je goed met SoftWash Cleaning. Door de lage druk in combinatie met de producten die wij gebruiken is er direct resultaat zichtbaar. Zonder hoogwerkers en steigers kunnen wij op grote hoogtes panden en huizen reinigen waarbij het resultaat direct zichtbaar is. Pas wel op dat je mond niet openvalt van verbazing…

 

Biologisch afbreekbaar

De producten die bij het SoftWashen gebruikt worden, zijn allemaal biologisch afbreekbaar. Het is onverantwoord om producten te gebruiken die zowel heftig zijn voor de natuur als voor het pand. De combinatie van producten bij SoftWash cleaning is zo afgestemd dat alles biologisch afbreekbaar is.

 

Voorkomt schade aan het pand

Doordat er bij SoftWash lage druk gebruikt wordt, voorkom je schade aan het pand. Bij hoge druk komt het regelmatig voor dat stukwerk en dergelijke. loslaat omdat er simpelweg te veel kracht op komt te staan. De SoftWash methode garandeert dat er door deze reiniging geen schade aan het pand ontstaat maar het pand alleen maar schoner wordt en een betere uitstraling heeft. Wist je dat onze producten ook het pand ontsmetten?

 

Benieuwd wat SoftWash bij jouw huis of pand kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over deze doeltreffende methode van reiniging.