DE WAARDE VAN VASTGOED VERHOGEN DOOR SOFTWASH

DE WAARDE VAN VASTGOED VERHOGEN DOOR SOFTWASH

Vastgoed staat ook wel bekend als onroerend goed. De term onroerend goed wordt vaak gebruikt als verwijzing voor huizen, bedrijfspanden of fabrieken. Vastgoed wordt in de meeste gevallen uitgedrukt in waarde zoals geld. De waarde hiervan kan hoger maar ook lager worden door de leeftijd, uitstraling en staat. Goed onderhoud is belangrijk om de waarde van vastgoed op pijl te houden, SoftWash is daar een unieke methode voor. SoftWash verhoogt namelijk de waarde van jouw vastgoed.

 

Minder onderhoud

Wanneer je er voor kiest om jouw pand te laten reinigen met SoftWash, weet je zeker dat je minder onderhoud aan je pand hebt. De SoftWash methode zorgt er namelijk voor dat het vuil tot op de wortel verwijderd wordt. Hierdoor blijft het vuil vele malen langer weg als we dat vergelijken met bijvoorbeeld hoge druk reiniging. Daarnaast heb je met de SoftWash methode ook geen schade aan het pand zoals dat met hoge druk reiniging wel kan ontstaan. Een behandeling met SoftWash zorgt voor veel minder onderhoud van jouw pand. Dit scheelt niet alleen geld maar ook een hoop tijd.

 

Betere uitstraling 

Een schoon pand ziet er als nieuw uit. De uitstraling van een schoon pand is natuurlijk vele malen beter dan een vies pand. Na de reiniging met SoftWash sta je versteld van het resultaat. Het verschil voor en na een SoftWash behandeling kan erg groot zijn en de verbeterde uitstraling zal dan ook veel mensen opvallen. Dit is natuurlijk alleen maar positieve aandacht voor jouw bedrijf.

 

Verhoogde waarde van je vastgoed

Een schoon pand dat een goede uitstraling heeft, verhoogt op een eenvoudige manier de waarde van jouw vastgoed. Wanneer je van plan bent om bijvoorbeeld vastgoed te verkopen, is het handig om eerst een SoftWash behandeling te investeren. Deze investering krijg je namelijk dubbel en dwars weer terug bij de waarde van de verkoop. Zo ziet het pand er niet alleen goed uit maar verhoog je ook de waarde ervan.

 

Benieuwd wat voor verschil SoftWash kan maken voor jouw pand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je.