OPPERVLAKTES DESINFECTEREN? KIES DAN VOOR ONZE SANITERINGSMETHODE

OPPERVLAKTES DESINFECTEREN? KIES DAN VOOR ONZE SANITERINGSMETHODE

Bij SoftWash Cleaning kunnen wij naast het reinigen van gevels en daken ook perfect openbare oppervlaktes saniteren. Het saniteren van oppervlaktes is ideaal in de periode van Corona of om andere bacteriën, schimmels, ziektekiemen en virussen te verwijderen. Saniteren zorgt niet voor het verplaatsen van alle onzichtbare viezigheid, maar ontsmet de gehele oppervlaktes zodat verspreiding van ziektes en virussen voorkomen kan worden.

 

De mogelijkheden van saniteren

Saniteren biedt veel mogelijkheden, zo is het meer dan alleen het schoonspuiten van oppervlaktes. Het saniteren met onze SoftWash methode zorgt ervoor dat er gereinigd wordt maar zorgt ook voor het desinfecteren en ontsmetten van de oppervlaktes. Amerika is een mooi voorbeeld als we het hebben over saniteren. In Amerika wordt de SoftWash methode voor het saniteren al preventief ingezet tijdens het griepseizoen om zo te zorgen dat de bacteriegraad zo laag mogelijk is en de verspreiding van ziektes voorkomen kan worden. Onze machines kunnen maar liefst 15.000 m2 per dag behandelen waardoor veel openbare plaatsen gereinigd kunnen worden.

 

Wat kunnen wij saniteren?

Heel veel locaties kunnen door middel van ons systeem gesaniteerd worden. Hierbij kun je denken aan speeltuinen, ziekenhuizen, scholen, resorts, cruiseschepen, restaurants, naschoolse opvang, winkels, kantoorgebouwen, overheidsgebouwen maar ook faciliteiten voor begeleid wonen en locaties waar meerdere gezinnen wonen. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden waar wij met onze effectieve methode kunnen saniteren om ervoor te zorgen dat de alles volledig schoon en gedesinfecteerd is.

 

In goede handen

Bij SoftWash Cleaning ben je in goede handen als we het hebben over SoftWash en saniteren. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd voor zowel de SoftWash methode als voor het saniteren. Zo kunnen wij al onze opdrachtgevers verzekeren dat wij op de juiste manier werken en alle oppervlaktes geheel schoon zijn. Daarnaast werken wij met producten die 100% biologisch afbreekbaar zijn waardoor er geen schade aan het milieu aangebracht wordt.

 

Wil jij graag een oppervlakte laten saniteren of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.