WAT VALT ER TE REINIGEN MET SOFTWASH?

WAT VALT ER TE REINIGEN MET SOFTWASH?

De schoonmaakmethode SoftWash is inzetbaar voor het schoonmaken van verschillende materialen en oppervlaktes. SoftWash wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van oppervlakten buiten het huis. Denk daarbij aan bijvoorbeeld gevels, daken en stenen trappen. In dit blog gaan we dieper in op wat er allemaal mogelijk is met Softwash en hoe het wordt gereinigd.

 

Het gemak van SoftWash Cleaning

Softwash is erg goed inzetbaar voor verschillende klussen. Bij het SoftWashen wordt er gebruik gemaakt van twee basisproducten. Dit zijn water en natriumhypochloriet. Deze twee basisproducten kunnen zonder zeep niet het resultaat opleveren wat de klant het liefste wil. Er zijn verschillende soorten vervuiling (organische en anorganische) en omdat er veel verschillende dingen gereinigd kunnen worden met Softwash, moet er altijd een passende combinatie van onze producten worden gemaakt. Wat ons uniek maakt is dat wij op locatie de passende combinaties en doseringen maken die passen bij het oppervlak dat schoongemaakt wordt. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld jouw dak, gevel en terrastegels reinigen waardoor alles in een keer gedaan is.

 

Huizen schoonmaken met SoftWash

Het reinigen van huizen en bedrijfspanden is iets wat we bij Softwash Cleaning dagelijks doen. Hierbij kan je denken aan het verwijderen van groene aanslag op gevels of op daken. SoftWash kan bij zowel dakpannen als bij platte daken gebruikt worden. Wat een voordeel is van SoftWash in vergelijk met andere exterieurreinigingsbehandelingen, is de lage druk behandeling. De lage druk zorgt ervoor dat er geen schade ontstaat tijdens het reinigen. Zo kan je dus ook een oud pand goed reinigen door middel van SoftWash.

 

Buiten de daken en de gevels van huizen zijn er nog een hele hoop andere dingen te reinigen met SoftWash. Voorbeelden hiervan zijn speeltoestellen, schoorstenen, houtenvlonders, (houten) schuttingen, markiezen, stenen trappen, stoeptegels er garagedeuren. Je ziet maar weer dat de mogelijkheden erg groot zijn.