VEILIGHEID, KWALITEIT EN HET MILIEU MET SOFTWASH REINIGING

VEILIGHEID, KWALITEIT EN HET MILIEU MET SOFTWASH REINIGING

Softwash Cleaning is een gecertificeerd bedrijf als het gaat om de reiniging door middel van SoftWash. Daar worden een aantal veiligheids- en kwaliteitseisen aan gesteld zodat SoftWash alleen als hoogwaardig product ingezet kan worden. Hoe weet je als consument nu waar je op moet letten als je exterieur wil laten reinigen? In dit blog bespreken we een aantal zaken omtrent veiligheid, kwaliteit en milieu.

 

Veiligheid

Op het gebied van veiligheid wordt de werkomgeving en het materiaal als hoogste prioriteit gezien. Er zijn diverse materialen nodig om de veiligheid te garanderen. Al onze klim en veiligheidsmaterialen worden jaarlijks gekeurd zodat we zeker zijn van goede bescherming en veiligheid. Naast algemene materialen is er ook sprake van persoonlijke beschermingsmiddelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een helm. De persoonlijke beschermingsmaterialen hebben de hoogste prioriteit en zonder deze materialen wordt er niet gewerkt. Voor aanvang van de werkzaamheden worden de materialen altijd gecontroleerd door een leidinggevende. Zo kunnen wij altijd veilig de werkzaamheden uitvoeren.

 

Kwaliteit

SoftWash Cleaning staat voor kwaliteit en is ook gecertificeerd voor de werkzaamheden die uitgevoerd worden. De certificering is te herkennen aan het logo ‘Certified Applicator’. Deze certificering wordt alleen uitgegeven zodra er een uitgebreid trainingsprogramma is gevolgd. Dit programma gaat in op reiniging, lagedrukoplossingen en veiligheid in de schoonmaakbranche. Ondersteunende trainingen en aanvullende opleidingen zorgen ervoor dat alle medewerkers vakkundig opgeleid zijn en met de systemen kunnen werken.

 

Softwash Cleaning onderscheidt zich op het gebied van duurzame en verantwoorde reinigingsproducten. Hier zijn extra trainingen voor nodig en horen speciale uitgebreide opleidingen bij.

 

Milieu

Het milieu is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Er gelden dan ook een aantal regels waar wij graag voldoende aandacht aan geven. Alle vervuiling die vrijkomt tijdens onze werkzaamheden, vangen wij op middels een vacuumhose. Hierin kunnen wij alles eenvoudig meenemen en na behandeling kunnen wij dit op een verantwoorde manier afvoeren. Binnen 20 dagen worden alle stoffen afgebroken tot koolstof en water. Zo werken wij altijd aan biologische afbreking die milieuvriendelijk is.

 

Benieuwd wat SoftWash Cleaning voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.