MILIEUVRIENDELIJK OPPERVLAKTES REINIGEN

MILIEUVRIENDELIJK OPPERVLAKTES REINIGEN

Er zijn veel verschillende manieren om oppervlaktes, gevels en daken te reinigen. Daarbij worden diverse producten gebruik waarvan er veel schadelijk zijn voor het milieu. Gelukkig zijn er ook methodes waarbij het milieu belangrijk is. Zo kan er door middel van de SoftWash methode een oppervlakte gereinigd worden, met lang resultaat en zonder schade aan het milieu. Een unieke maar effectieve manier van reinigen.

 

Protocollen, kwaliteit en afbraak 

Er zijn een aantal protocollen en kwaliteitsnormen waar wij mee werken. Zo waarborgen wij niet alleen de kwaliteit van de reiniging maar nemen wij ook onze verantwoordelijkheid. Respect voor uw eigendommen maar ook voor de natuur, iets wat bij Softwash Cleaning niet meer dan normaal is. Om dat na te komen, maken we gebruik van producten die milieuvriendelijk zijn en dus goed afgebroken kunnen worden door de natuur. De stoffen die vrijkomen door middel van de SoftWash methode, worden binnen 20 dagen afgebroken.

 

Europese en internationale richtlijnen

Het reinigingsproces wat gebruikt wordt, voldoet aan alle Europese en internationale richtlijnen omtrent reiniging. Zo komen er bijvoorbeeld weinig- tot geen schadelijke vluchtige stoffen vrij en wordt er zo min mogelijk energie gebruikt die wordt opgewekt met fossiele brandstoffen. Wat we wel gebruiken, is water. Water is een van de puurste stoffen op aarde en de basis van onze reinigingsmethode.

 

Verwerking van de gebruikte stoffen

Alle stoffen en vervuiling die vrijkomen bij de reiniging, worden op een verantwoorde manier opgevangen. Zo wordt er een vacuumhose ingezet om alles op te vangen en mee te nemen waarna alles verwerkt kan worden. Alle opgevangen stoffen worden na de behandeling verwerkt en binnen 20 dagen afgebroken tot koolstof en water.

 

Bij Softwash Cleaning geven we graag het goede voorbeeld en nemen wij onze verantwoordelijkheid. Daarmee hopen wij dat een goed voorbeeld doet volgen. Heb je plannen om een oppervlak, gevel of dak te reinigen en wil je daarbij aan het milieu denken? Neem dan contact met ons team van specialisten op om de mogelijkheden te bespreken