DE VOORDELEN VAN SOFTWASH

DE VOORDELEN VAN SOFTWASH

Regelmatig krijgen wij de vraag wat nu de voordelen van SoftWash zijn. Dat zijn er wat ons betreft een hele hoop. Het is namelijk een unieke reinigingsmethode die oppervlaktes ontsmet en grondig schoonmaakt. Dat komt goed van pas bij organische vervuiling, 99% van het vuil op panden bestaat namelijk uit algen, bacteriën, schimmels, mos en meeldauw. Dat vuil wordt door de lucht aangevoerd en kan dus nooit helemaal voorkomen worden. In dit blog gaan bespreken we een aantal voordelen van de SoftWash reinigingsmethode.

 

Diepgaande reiniging

Onze reinigingsmethode gaat tot op de kern van de bacterie. Bij methodes als hoge druk zie je vaak dat het vuil als het ware afgeschoren wordt. De SoftWash methode verwijdert het vuil tot aan de kern zodat het niet snel terug komt. Zo ben je gegarandeerd van goede reiniging.

 

Milieuvriendelijk

Alle producten die gebruikt worden, zijn biologisch afbreekbaar. Dit houdt in dat binnen 20 dagen nadat de stoffen vrijgekomen zijn, ze afgebroken worden tot koolstof en water. Daarnaast bevatten onze middelen geen schadelijke stoffen. Wij vinden het namelijk belangrijk om rekening te houden met het milieu en hier een voorbeeldrol in te nemen.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Om met de SoftWash methode te mogen werken, zijn er een aantal vereiste opleidingen nodig. Het team van Softwashcleaning heeft alle opleidingen gevolgd en is daardoor gecertificeerd om met de reinigingsmethode te mogen werken. Zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is en wij weten wat we doen.

 

Schoon is ook écht schoon

Door de diepgaande reiniging wordt alles tot aan de kern verwijderd. Zo is het ook echt schoon. Bij hogedruk wordt vaak alleen de oppervlakte schoongespoten maar blijft de kern van het vuil in het pand zitten, zo komt het vuil sneller terug. De SoftWash methode zorgt ervoor dat het exterieur maar liefst vier tot zes keer langer schoon blijft.

 

SoftWash is dé definitie voor exterieurreiniging. Wil jij gebruik maken van SoftWash of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw situatie.